Søslanger og vandheste – Som lovet sidst bliver vi sammen med Nessie fra Skotlands store sø, og tager fat i nogle af de seneste observationer af hende.

Vi skal også tage et kig på hvad der bor i nogle af de andre søer i Skotland. Wikipedia nævner selv 13 søer der skulle være beboet af især ”vandheste”, hvad det begreb så dækker over. Det er åbenbart ikke kun Loch Ness der kan det der med søslanger.

Forresten vanker der en pæn sum til den eller dem der finder hende. Nylig udbudt. Lyt med hvis du kunne overveje at hæve den og samtidig blive verdensberømt.

En storstilet undersøgelse med nyt udstyr og moderne teknik er tilendebragt. Den største undersøgelse af sin art i 50 år, skulle en gang for alle sætte lys på mysteriet i den store sø. Den undersøgelse kigger vi også på.

Læs også bogen ”Fra sabelkatte til levende drager” og "Fra Loch Ness til Megalodon". Dem finder du på biblioteket, online og hos din boghandler.

Flyveøgler på himlen over Texas, overlevende dinosaurer i Afrikas sumpe og sorte pantere i udkanten af de europæiske storbyer. Kan det virkelig passe? Hvert år fortæller mennesker om mødet med mystiske dyr, der enten ikke burde leve i det område, hvor de ses, eller dyr, der burde være uddøde for længst. Kryptozoologi er læren om de skjulte dyr, de mystiske dyr.

"FRA SABELKATTE TIL LEVENDE DRAGER"

"FRA LOCH NESS TIL MEGALODON"

Bogserien "I en verden så stor" har udgivet to bind, men flere under udarbejdelse.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive vist offentligt. Påkrævede felter er markeret med *.