Når det regner med fisk, frøer og penge …

Man siger, at det kan regne skomagerdrenge, når det regner kraftigt. Eller det var i hvert fald noget som man sagde en gang. På engelsk regner det cats and dogs.

Men hvad med fisk? Kan det regne med dem? Ja, det kan det faktisk godt, og det er ikke nær så usædvanligt, som det lyder.

Historier om frøer, der bliver fundet levende og indkapslet i solid klippe, er en klassisk kryptozoologisk fortælling. Det burde være fuldstændig umuligt på grund af tryk, varme og den tid, der er involveret i dannelse af sten. Så det kan naturligvis ikke ske, at man finder levende frøer inde i sten, når man flækker dem, eller kan det? Jo, det sker faktisk. Måske ikke helt så tit som før i tiden, men det hænder fortsat.

Læs også bogen ”Fra sabelkatte til levende drager” og "Fra Loch Ness til Megalodon". Dem finder du på biblioteket, online og hos din boghandler.

Flyveøgler på himlen over Texas, overlevende dinosaurer i Afrikas sumpe og sorte pantere i udkanten af de europæiske storbyer. Kan det virkelig passe? Hvert år fortæller mennesker om mødet med mystiske dyr, der enten ikke burde leve i det område, hvor de ses, eller dyr, der burde være uddøde for længst. Kryptozoologi er læren om de skjulte dyr, de mystiske dyr.

"FRA SABELKATTE TIL LEVENDE DRAGER"

"FRA LOCH NESS TIL MEGALODON"

Bogserien "I en verden så stor" har udgivet to bind, men flere under udarbejdelse.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive vist offentligt. Påkrævede felter er markeret med *.