Jeg hedder Mikala Rosenkilde, og jeg er passioneret omkring kryptozoologi – studiet af skjulte eller ukendte dyr. Velkommen til min verden af spændende opdagelser, mystiske væsner og fængslende historier.

Om Podcasten

I min podcast, “De Mystiske Dyr”, udforsker jeg de fascinerende emner inden for kryptozoologi. Gennem 52 afsnit dykker jeg ned i de mysterier, der sommetider ligger uden for vores almindelige forståelse. Du kan lytte gratis til podcasten på de forskellige streamingtjenester, herunder eReolen, hvor den har fundet sit eget unikke publikum og hvor den ligger som tema.

Bøger og Foredrag

Min fascination for de mystiske væsner har ført til udgivelsen af foreløbig to bøger om emnet: “Fra Sabelkatte til Levende Drager” og “Fra Loch Ness til Megalodon”. 

Bøgerne henvender sig til både større børn og voksne og er fyldt med spændende fortællinger og forbløffende vidneforklaringer. Udgivelserne har modtaget rosende anmeldelser og er tilgængelige på mange af landets biblioteker.

Foredrag og Events

Jeg tilbyder også foredrag, der er skræddersyet til biblioteker, skoleklasser og interesserede større eller mindre grupper. Gennem disse foredrag deler jeg min passion og viden om kryptozoologi og de mystiske dyr, der jo fascinerer os alle.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere eller ønsker du at arrangere et foredrag? Så kontakt mig for yderligere oplysninger.

Velkommen til “De Mystiske Dyr” – hvor mysterierne venter på at blive udforsket og opdaget sammen!

Kontaktformular