Den verdensberømte søslange, Nessie, som er set siden 500-tallet og som tiltrækker millionvis af turister til Skotland hver sommer er her stadig. Hun slår lystigt med halen og faktisk er der sket meget både med synet af hende og med områdets overvågning siden vi kiggede forbi sidst. Det kommer vi ind på denne gang.

I juni måned 2023 får et par turister sig lidt af en overraskelse. Parret, der besøgte Loch Ness, hævder nemlig at have set en knap 20 meter lang, mørk form bevæge sig lige under vandoverfladen i flere minutter.

Etienne Camel, en farmaceut fra Lyon, og hans kone Eliane tog billeder fra vestsiden af søen, da de mente at have fået øje på et stort dyr eller i hvert fald en massiv skikkelse der svømmede lige under vandoverfladen.

Læs også bogen ”Fra sabelkatte til levende drager” og "Fra Loch Ness til Megalodon". Dem finder du på biblioteket, online og hos din boghandler.

Flyveøgler på himlen over Texas, overlevende dinosaurer i Afrikas sumpe og sorte pantere i udkanten af de europæiske storbyer. Kan det virkelig passe? Hvert år fortæller mennesker om mødet med mystiske dyr, der enten ikke burde leve i det område, hvor de ses, eller dyr, der burde være uddøde for længst. Kryptozoologi er læren om de skjulte dyr, de mystiske dyr.

"FRA SABELKATTE TIL LEVENDE DRAGER"

"FRA LOCH NESS TIL MEGALODON"

Bogserien "I en verden så stor" har udgivet to bind, men flere under udarbejdelse.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive vist offentligt. Påkrævede felter er markeret med *.