Dyk med ned i det ukendte og lad os udforske de mystiske væsner, der gemmer sig under havets overflade!

I denne episode af "De mystiske dyr" er vi ikke færdige
med søslangerne – de er overalt! Men visse søslanger er ikke hvad de giver sig ud for at være. De er i virkeligheden dødbringende hajer, der skjuler sig i ferskvand. Nogle hajer trives i miljøer, hvor vi mindst forventer dem. Men myndighederne nægter at anerkende deres eksistens – at det er hajer, der angriber badegæsterne. Hvorfor i alverden det?

Haj-historierne fortsætter med at skabe overskifter. Der findes billeder af sårede hvidhajer med gigantiske bidmærker, aftryk efter hajer så enorme, at de skulle have været uddøde for længst. Hvad angriber så de store hvidhajer? Hvad er det for uhyrer, der går til angreb på vores
nulevende hajer? Og hvad med de store havkatte og maller? Vi har hørt om store fisk før, men hvor store kan de egentlig blive?

Vi skal på en fascinerende rejse til de mest overraskende afkroge af havet.

Læs også bogen ”Fra sabelkatte til levende drager” og "Fra Loch Ness til Megalodon". Dem finder du på biblioteket, online og hos din boghandler.

Flyveøgler på himlen over Texas, overlevende dinosaurer i Afrikas sumpe og sorte pantere i udkanten af de europæiske storbyer. Kan det virkelig passe? Hvert år fortæller mennesker om mødet med mystiske dyr, der enten ikke burde leve i det område, hvor de ses, eller dyr, der burde være uddøde for længst. Kryptozoologi er læren om de skjulte dyr, de mystiske dyr.

"FRA SABELKATTE TIL LEVENDE DRAGER"

"FRA LOCH NESS TIL MEGALODON"

Bogserien "I en verden så stor" har udgivet to bind, men flere under udarbejdelse.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive vist offentligt. Påkrævede felter er markeret med *.