🦕I morgen i podcastens nye afsnit skal vi tilbage i tiden og studere en meget mærkelig observati …

1. maj 2024

🦕I morgen i podcastens nye afsnit skal vi tilbage i tiden og studere en meget mærkelig observation, som blev det store samtaleemne dengang i 1933:

Under Første Verdenskrig sejlede den britiske damper Iberian ud for Irlands kyst, da den blev angrebet af en tysk ubåd.
Dampskibet forsøgte at komme væk, men ubåden forfulgte og affyrede granater og torpedoer mod skibet. Efter to fuldtræffere vippede skibet faretruende og sank omsider med kølen i vejret.
Det ville ikke være et forlis, som man huskede specielt i dag, hvis det da ikke var for en særlig detalje.
Kun fordi ubådens kaptajn Baron von Forstner, skrev en artikel i en tysk avis i 1933, ved vi at der skete noget endnu mere mærkeligt den dag:

Baronen skrev nemlig om en meget underlig observation under forliset:
“Dyret var omkring 20 meter langt og havde en krokodillelignende i form, med par stærke for- og bagben, der så ud til at være tilpasset svømning. Dyret havde et langt hoved, der spidsede til mod snuden.”
I følge baronen var væsenet synligt i omkring “10 til 15 sekunder i en afstand på omkring 150 til 100 meter i stærkt solskin.”

Mere om den sære og mærkelige historie i morgen, når det går løs igen.

Billede fra artikel

MonstersSea Monsters U-28 ABOMINATION: (ATLANTIC OCEAN) By Rob Morphy – November 29, 2010 0 18251 During WWI, the Commander of the German U-Boat reported an “explosive” encounter off the coast of Ireland with a colossal crocodile-like creature, which can be described as nothing short of prehisto…

👉 Se artiklen (www.cryptopia.us)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive vist offentligt. Påkrævede felter er markeret med *.