🦕Gennem tiden har vi flere gange ændret vores syn på fortidens dyreliv.

7. maj 2024

Billede fra opslag

🦕Gennem tiden har vi flere gange ændret vores syn på fortidens dyreliv. Især har de seneste års forskning betydet at nogle af de dyr, som vi troede lignede drager mere ligner lange fisk. Som illustrationen her under viser at synet på en formegentlig Basilosaurus/Zeuglodon.

På torsdag går det løs igen i podcasten. Her skal vi blandt andet høre om South Side Sea Monsteret, som er en beretning om et ubehageligt og temmelig uhyggeligt havvæsen, der gentagne gange er blevet observeret og har skræmt vidnerne grundigt.
Et af dem, det var fiskeren Rodney Ross, der oplevede noget skræmmende i juli 1976, mens han fiskede sammen med sin far på fiskepladserne kendt som Pollock Shoal ved Cape Sable Island.
Rodney Ross er den eneste overlevende af de fem fiskere, der var om bord på tre forskellige både, der så søuhyret over en periode på omkring en uge tilbage i 1976. Han bekræfter, at det væsen, de så, var monsteragtigt eller som et søuhyre.
“Mange kalder det South Side-søuhyret, og jeg er tilbøjelig til at være enig i, at det lignede et uhyre,” udtalte Ross i et af de efterfølgende interviews, som han gav for at dele sin oplevelse. Mere om hvad han så dengang – på torsdag.

👉 Se opslaget på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive vist offentligt. Påkrævede felter er markeret med *.