Velkommen tilbage til et nyt afsnit i serien om De mystiske dyr. I dag skal det handle om små mennesker. Små vilde mennesker endda.

Bigfoot er nemlig én ting og ham kender de fleste nok fra de Nordamerikanske skove, men der er mange andre slags derude – tilsyneladende.

Nu skal det nemlig handle om små vilde mennesker der ses flere steder på kloden og vi begynder i Alaska, møder mini-mennsker i Afrika og slutter med en ny ekspedition der endegyldigt skal bevise den thailandske udgave af Bigfoot.

Læs også bogen ”Fra sabelkatte til levende drager” og "Fra Loch Ness til Megalodon". Dem finder du på biblioteket, online og hos din boghandler.

Flyveøgler på himlen over Texas, overlevende dinosaurer i Afrikas sumpe og sorte pantere i udkanten af de europæiske storbyer. Kan det virkelig passe? Hvert år fortæller mennesker om mødet med mystiske dyr, der enten ikke burde leve i det område, hvor de ses, eller dyr, der burde være uddøde for længst. Kryptozoologi er læren om de skjulte dyr, de mystiske dyr.

"FRA SABELKATTE TIL LEVENDE DRAGER"

"FRA LOCH NESS TIL MEGALODON"

Bogserien "I en verden så stor" har udgivet to bind, men flere under udarbejdelse.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive vist offentligt. Påkrævede felter er markeret med *.