Denne gang skal det handle om Bigfoot, for han bliver bare ved med at give os grå hår på hovederne.

For hvad er han for en fætter – eller er det lige præcis det han er? En fætter fra stamtræet der aldrig uddøde alligevel. Er vi alligevel ikke alene i vores del af stamtræet?

Det er der i hvert fald nogle der mener, og i dag skal vi kigge nærmere på nogle af de teser – og et par andre.

Bigfoot er et af de kryptozoologiske mysterier, som folk bliver ved med at se, men som ingen alligevel rigtig ved hvad er.

Ham har vi behandlet i tidligere afsnit af podcasten, men han bliver ved med at spøge, fordi han bliver set igen og igen.

Indimellem er det jo bare folk klædt ud i gorilladragt, der tager fusen på godtroende mennesker de tilfældigt møder i skoven, men udover at det kan være en farlig spøg at rende rundt i Bigfoot-kostume i de
store skove i USA (og andre steder), så er der altså iagttagelser
og fotodokumentation der viser et menneskelignende dyr, som måske er noget andet.

Et væsen der igen og igen får os til at klø os i hovedbunden.

Læs også bogen ”Fra sabelkatte til levende drager” og "Fra Loch Ness til Megalodon". Dem finder du på biblioteket, online og hos din boghandler.

Flyveøgler på himlen over Texas, overlevende dinosaurer i Afrikas sumpe og sorte pantere i udkanten af de europæiske storbyer. Kan det virkelig passe? Hvert år fortæller mennesker om mødet med mystiske dyr, der enten ikke burde leve i det område, hvor de ses, eller dyr, der burde være uddøde for længst. Kryptozoologi er læren om de skjulte dyr, de mystiske dyr.

"FRA SABELKATTE TIL LEVENDE DRAGER"

"FRA LOCH NESS TIL MEGALODON"

Bogserien "I en verden så stor" har udgivet to bind, men flere under udarbejdelse.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive vist offentligt. Påkrævede felter er markeret med *.